-LiveGameS-


CalendarGalerieFAQCautareAcasaMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi|

Regulament Forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Fondator


Rank: Fondator
Mesaje : 455
Puncte : 2006
Reputatie : 3
Data de inscriere : 28/07/2012
Varsta : 21
MesajSubiect: Regulament Forum Sam Noi 16, 2013 7:39 am

1.) Regulament general pentru ABSOLUT toţi membrii din comunitate!

1. Absolut toţi membri din această comunitate au obligaţia de a folosi un limbaj adecvat! Încalcarea acestei reguli, poate fi răsplătită cu warn / ban!
2. Înregistarea unui membru pe acest forum indică faptul că s-a angajat să respecte acest regulament, încat şi consecinţele aduse asupra lui îndată ce încalcă aceşti termeni.
3. Este interzisa crearea topicurilor/reply-urilor cu conţinut pornografic sau orice alt conţinut care provoacă probleme.
4. Este interzis abuzul de spam pe acest forum! IMPORTANT
5. Este interzis Dublu-Post în absolut toate secţiunile (2 posturi consecutive la un interval de mai puţin de 24 ore)
7. Este interzisă crearea topicurilor/reply-urilor care conţin reclame asupra unei alte comunităţi / altui website
8. Este interzisă crearea mai multor conturi pentru a da thanks-uri sau a face spam pentru aşa numitele like-uri
9. Este interzisă postarea unor mesaje de genul: mersi, gg, imi place, bravo etc şi a mesajelor cu quote sau formate doar din smile-uri. Va fi luat in considerare drept spam si vei fi rasplătit cu warn/ban pentru acest abuz.
10 .Este interzisă crearea unui alt cont în timp ce eşti banat temporar/permanent pe contul tău principal!+cuvantul cheie este : il gasiti prin regulament intre paranteze .
11. Este oglibatoriu ca absolut toţi membri să actualizeze datele profilului cu cele reale! Nu suntem D.P.I.R. să ne intereseze datele dvs., dar măcar bunul simt să-l avem.
12. Sunt interzise comentarile asupra Staff-ului Gamerii.Ro pentru deciziile luate!
Orice membru care încalcă acest regulament, are obligaţia de a suporta toate consecinţele aduse de Staff-ul Gamerii.Ro asupra sa.


2.) Regulament pentru Ajutor Staff - Moderator Global , Moderator

1. Moderatorii au prioritate in faţa celorlalte grupuri: Moderator CS, Manager SA:MP, Fete, VIP, Lider Clan, Admini Server, Utilizatori, mai puţin în faţa Administratorilor.
2. Moderatorii au prioritatea de a superviza toate forumurile fără aprobarea unui membru din această comunitate.
3. Moderatorii pot avertiza / bana un utilizator oarecare când consideră că acesta a încălcat regulamentul forumului.
4. Moderatorii au obligaţia de a naviga pe tot forumul şi de a investiga subiectele, astfel încât ele să fie postate in mod corespunzător.
5. Moderatorii au obligaţia de a vizita zilnic forumul (gamerii) şi de a investiga secţiunile care le au în spre administrare.
6. Moderatorii au obligaţia de a-şi anunţa Absenţa pe Forum (Asta doar în cazul unei absenţe mai mari de 2 zile)
7. Moderatorii au obligaţia de a oferi support membrilor care au nevoie de ajutor.
8. Moderatorii au obligaţia de a-şi rezerva un minim de 2,3 ore pe zi pentru a verifica logurile forumului.
9. Moderatorii au obligaţia de a modifica toate posturile care conţin reclame asupra unei alte comunităţi sau orice alt website.
10. Moderatorii au obligaţia de a raporta lui crys7yan sau DORIAN iz HIGH ! orice este luat in considerare că fiind problemă sau ceva ce este suspect.
11. Moderatorii au obligaţia de a se consulta între ei când apare o problema mai "delicată"!
12. Moderatorii au obligaţia de a închide topicurile şi de a folosi Prefixul: "Acceptat" sau "Respins" dacă modelul de cerere/postare nu a fost respectat de utilizator (dar în mare parte se vor ocupa Administratorii)!
13.Gamerii.Ro NU acceptă cei care deţin grade la noi cum ar fi : (Moderator Global,Moderator, Designer, AdminServer) să deţină grade şi pe alte forumuri!Această problemă va fi penalizată cu Remove poate chiar si ban pe forumul Gamerii.Ro (Acelaşi caz şi în cazul Adminilor de pe servere!Remove Admin)

3.) Regulament pentru Designer

1. Designerii au obligaţia de a-şi rezerva un minim de 2,3 ore pe zi pentru a verifica topicurile postate in secţiunea Photoshop .
2. Designerii au obligaţia de a răspunde cererilor de avatare/semnături/wallpapere etc... într-un timp mai scurt de 48ore.
3. Designerii au obligaţia de a păstra PSD-urile şi de a posta dovada că respectiva creaţie realizată pentru o anumită cerere este facută de el (asta doar asa ca să nu fie probleme de R.I.P. => Regula strictă)
4. Designerii au obligaţia de a posta autorul PSD-ului dacă au facut R.I.P. sau au folosit un PSD de pe net pentru a realiza o creaţie pentru un utilizator.
5. Designerii au obligaţia de a crea tutoriale de mâna lor in secţiunea Tutoriale Photoshop .
6. Designerii au obligaţia de a raporta lui zDs! orice este luat în considerare problemă sau ceva ce este suspect.
7. Designerii au obligaţia de a raporta orice topic/post care conţine reclame sau orice alt ceva care este peste permisiunile lui.
8. Designerii au obligaţia de a-şi anunţa absenţa în cazul în care este inactiv mai mult de 2 zile.
9. Designerii au obligaţia de a folosi textul http://livegames.forumz.ro sau gamerii.ro sau orice are legătură cu Gamerii.ro pe toate creaţiile făcute de ei.
10. Designerii au obligaţia de a-şi da cu părerea despre cererile făcute în sectiunea Cerere Designer într-un mod cât mai civilizat şi cu argumente!


4.) Regulament General postari in Chat

1. Toţi membrii trebuie să folosească un limbaj cât mai curat pe chat.
2. Este interzisă postarea de mesaje/link-uri/imagini ce conţin reclame către alte comunităţi / website-uri!
3. Este interzisă folosirea codurilor BB pe chat! Mai ales postarea imaginilor!
4. Este interzisă jignirea utilizatorilor pe chat! Warn / Ban!
5. Este interzisă spamarea chatului! Ve-ţi primi ban 24h.5.) Dispoziţii finale

1.) Prezentul regulament poate să nu acopere toate situaţiile care pot apărea pe forum. În acest caz măsurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simţ şi buna funcţionare a forumului.
2.) Pe acest forum nu se fac excepţii. Orice membru, indiferent de pozitia lui ierarhică sau numărul de posturi pe acest forum se supune acestui regulament şi sancţiuniile se vor aplica conform regulamentului.Administratorii

1.) Administratorii sunt persoanele care deţin acest forum şi se ocupă atât cu partea tehnică cât şi cu partea administrativă.
2.) Statutul de administrator poate fi acordat doar în situaţii speciale şi doar la propunerea celorlalţi administratori.
3.) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum şi nu răspund în faţa celorlalţi membri pentru acţiunile lor.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://livegames.forumz.ro

Regulament Forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
-LiveGameS- :: >>[LiveGameS]Zona Administrativa :: Regulament Forum-
Copyrightˆ2013 by Khrystyan&zDs - Toate drepturile sunt rezervate.